Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / / Gordijnen-Vouwgordijnen-Vitrage-Raambekleding Gouda | Goudse Raamdecoratie

Gordijnen-Vouwgordijnen-Vitrage-Raambekleding Gouda | Goudse Raamdecoratie

Raamdecoratie is wel wat meer dan alleen een gordijntje ophangen Bij de keuze van de juiste raamdecoratie, nieuw of ter vervanging, kan de beraadslaging daarover van twee kanten komen. Ramen maken immers een behoorlijk deel van het interieur uit, alhoewel dat niet altijd zo hoeft te zijn.

Sharing is caring

Openingstijden

Maandag 12.00 – 18.00
Dinsdag 09.00 – 18.00
Woensdag 09.00 – 18.00
Donderdag 09.00 – 21.00
Vrijdag 09.00 – 18.00
Zaterdag 09.00 – 17.00
Zondag 13.00 – 17.00 (alleen koopzondag)

Adres

Straat Korte Tiendeweg 23
Postcode 2801 JS
Stad Gouda
Telefoon 0182 – 606272 | 06 – 82981110
Email [email protected]
Website Gordijnen-Vouwgordijnen-Vitrage-Raambekleding in Gouda en omgeving
SocialMedia
Diensten Rolgordijnen | Gordijnen | Rolgordijnen | Raamdecoratie | Raambekleding | Vouwgordijnen | Houten jaloezieën | Lamellen | Vitrage | Verduisterende gordijnen | Maatwerk Raamdecoratie | Overgordijnen | Plissé | Duo-rolgordijnen |

Contact met Goudse Raamdecoratie

 

Raamdecoratie is wel wat meer dan alleen een gordijntje ophangen

Bij de keuze van de juiste raamdecoratie, nieuw of ter vervanging, kan de beraadslaging daarover van twee kanten komen. Ramen maken immers een behoorlijk deel van het interieur uit, alhoewel dat niet altijd zo hoeft te zijn. Gaan we er echter van uit dat we van veel zonlicht houden, dan hebben we een woning met of grote, of vele, of vele grote ramen. Gek genoeg doen we dan iets dat weer precies tegenover dat idee van die keuze voor veel licht staat en bedekken we de ramen met gordijnen, vitrage of jaloezieën in Gouda. Omdat de mens nou eenmaal ook daarin wat variatie kan waarderen, zien we bij Goudse Raamdecoratie een uitgebreid en aantrekkelijk aanbod van mogelijkheden. Om maar terug te komen op die keuzeoverwegingen van twee kanten: men kan uitgaan van de raamdecoratie en vervolgens daar het behang en het interieur op aanpassen. Dit lijkt niet logisch, tenzij je kiest voor een wel heel luxe en dus kostbare vorm. In de meeste gevallen zal het echter andersom geschieden. De gordijnen, vitrage of jaloezieën worden aangepast aan het interieur en dan lijkt vooral kleur en design een groot belang te spelen.

Goudseraamdecoratie.nl: hoe kunnen wij u helpen?

Allereerst willen we meteen melden dat wij van www.goudseraamdecoratie.nl ons niet alleen richten op de prachtige stad Gouda, maar ook inzetbaar zijn in de wijde omgeving. Daarnaast zijn wij tegenwoordig ook te bereiken voor al uw nieuwe gordijnen of vitrage in Rotterdam en Den Haag. Uiteraard hebben we daarvoor onze winkel in Gouda beschikbaar voor iedere klant die graag onze producten in het echt wil zien en ook voelen. Tevens kunt u via www.goudseraamdecoratie.nl op uw gemak vanuit thuis onze diensten en producten bekijken en op die manier vragen stellen, een keuze maken en afspraken maken voor eerst het opmeten en daarna eventueel het monteren van de soort van decoratie dat u gekozen heeft.

Wat mag u precies van ons verwachten?

Wij leveren maatwerk
Uiteraard kan iedereen zelf aan de slag, want op zich hoeft het ophangen van gordijnen of het monteren van andere vormen van raamdecoratie niet voor onoverkomelijke problemen te zorgen, zeker niet als u een beetje handig bent. Maar om dit goed te doen, kan het geen kwaad gebruik te maken van onze vakmensen en dat begint al met het opmeten.
Snelle levering
Als u eenmaal een keuze heeft gemaakt, wilt u natuurlijk dat alles zo snel mogelijk geleverd wordt. Naast de sowieso al snelle levertijd die wij bieden, is het ook mogelijk om een spoedbestelling te plaatsen.
Meet en montage diensten
Zoals gezegd kunt u gebruik maken van onze vakmensen en opmeten en adviseren zijn zelfs gratis.
Kwaliteitsgarantie
Raamdecoratie is niet iets dat je om de zoveel jaar, laat staan kortere perioden vervangt, of het moet wel erg snel gaan vervelen. Daarom wil je de beste kwaliteit en dus producten die aan alle eisen voldoen met een ruime garantieperiode. Wij bieden 3 jaar.
Ruime collectie Als je met een raamdecoratiebedrijf in zee gaat, wil je natuurlijk wel een ruime keuze hebben. Soms kunnen zelfs kleine variaties het verschil maken tussen ‘ nah, ik weet het niet!’ en ‘wow, dat is het helemaal!’. We hebben het hier over soort raamdecoratie, kleuren en designs.
En dan natuurlijk de offerte! Zodra uw enigszins een idee heeft van wat uw wilt, kunt u bij ons een offerte aanvragen. Uiteraard is dit niet meteen een vaststaand contract, maar zullen we met u in overleg gaan en advies geven hoe uw wensen nog beter tegemoet te komen.

Het doel van raamdecoratie

Alvorens een overzicht te geven van onze producten, is het belang aan te geven wat u precies wilt bereiken met uw gordijnen.
• Bescherming tegen licht van buiten
• Bescherming tegen inkijk van buiten
• Beperken van warmteverlies via de ramen, isolatie dus
Decoratie ( onze bedrijfsnaam zegt het al) als belangrijk onderdeel van uw interieur

Soorten raamdecoratie

Wij kunnen in principe een onderscheid maken tussen twee hoofdgroepen:
Gordijnen:
We hebben het hier over doeken van geweven textiel, variërend in dikte en dus lichtdoorschijnendheid. Op het gebied van gordijnen kunnen we een verdere onderverdeling maken:

o Vitrage of glasgordijnen:
Dit zijn meestal witte of lichtgekleurde dunne gordijnen, die in beperkte mate toch licht doorlaten. Vitrage kan apart opgehangen worden of in combinatie met overgordijnen. Ze kunnen daarbij het gehele raam bedekken of slechts een deel daarvan.
o Overgordijnen:
Deze grote lappen stof bedekken uw gehele raam, zijn relatief zwaar en vormen met hun design een belangrijk deel van het imago van uw interieur. We zien hier een duidelijke taakverdeling tussen vitrage en gordijn, maar het kan ook zijn dat u om een of andere reden deze twee wilt combineren.
o In-between:
Deze laten nog steeds voldoende licht door, maar bieden toch meer bescherming tegen inkijk dan overgordijnen. Deze vorm van gordijnen is dan ook meestal licht van kleur. Gordijnen, met name overgordijnen, zijn dan ook weer in diverse vormen en designs te verkrijgen:
o Rolgordijnen en duo-rolgordijnen:
Hierbij is de bevindt zich de stof opgerold in een houder. Men kan deze eenvoudig naar beneden ontrollen tot de gewenste hoogte. Hierin ligt dan ook de flexibiliteit van dit type gordijn. Bij de duo-vorm is er sprake van twee rollen achter elkaar.
o Wave-gordijnen:
De verticale plooien in de gordijnen zorgen voor een golfeffect.
o Plissés:
Bij plissés zijn de plooien horizontaal.
o Vouwgordijnen:
Dit zijn gordijnen met grote horizontale vouwen, die zich dus ook op die manier laten verkorten of verlengen. Je varieert de lichtinval door zelf te bepalen hoeveel vouwen je wilt gebruiken.
o Paneelgordijnen:
Dit zijn lange, horizontale afzonderlijke panelen van stof, waarmee u vrijelijk kunt spelen en elke keer iets anders kunt creëren in uw gordijncompositie. Daarnaast zij er nog twee systemen, die meestal van een of andere kunststof of aluminium zijn gemaakt:

Jaloezieën
Dit is een systeem van horizontale strips, die zodanig met elkaar verbonden zijn dat ze via een rail voor het raam geschoven worden. Een tweede systeem zorgt ervoor dat deze strips open en dicht kunnen, zodat de lichtinval gevarieerd kan worden. • Lamellen Hierbij liggen de strips verticaal, te vergelijken met paneelgordijnen. Qua open en dicht gaan werken ze hetzelfde als jaloezieën, maar het voor het raam schuiven gaat van links naar rechts of rechts naar links. Keuze genoeg dus en met een bezoekje aan onze website www.goudseraamdecoratie.nl vindt u tal van foto’s van hoe onze producten eruit kunnen zien.

Contact met Goudse Raamdecoratie