Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Horeca, Recreatie, Toerisme en Cultuur / Je ideeën promoten met T-shirts

Je ideeën promoten met T-shirts

Sharing is caring

Het personaliseren van kleding is nu eenvoudiger dan ooit. Of je nu een marketingbureau bent dat op zoek is naar T-shirts met merklogo voor een evenement of als zakelijk bedrijf op zoek bent naar gepersonaliseerde poloshirts voor het tenue van je team. Personaliseer je eigen uitrusting voor je zaken of sportieve activiteit om je ideeën te promoten. Maak van dat belangrijke moment een moment om nooit te vergeten. Boost je sales en versterk tegelijkertijd de teamgeest. Dit is waar shirt bedrukken Den Haag om draait. Een op maat gemaakt T-shirt maken dat je talent bij elke activiteit laat zien. Geniet van hoogwaardige shirts met unieke patronen. Je kunt goedkope T-shirts op maat maken die duurzaam zijn. Elk product wordt onderworpen aan uitgebreide duurzaamheidstesten. Artikelen kunnen herhaaldelijk worden gewassen en gedragen zonder kwaliteitsverlies.

Geld besparen bij het bedrukken van t-shirts

T-shirts moeten wit of lichtgekleurd zijn. Gekleurde shirts zijn duurder en het bedrukken ervan kan duurder zijn, vooral bij gebruik van witte of lichte inktkleuren. Om het ontwerp te laten opvallen en de kleuren trouw te houden aan de originele artwork-kleuren en donkere shirts kan extra inkt nodig zijn. Hierdoor stijgen de prijzen van je gepersonaliseerde t-shirt. Het is slim om in grotere hoeveelheden te kopen. Wanneer je in bulk bestelt, dalen de kosten per t-shirt aanzienlijk. Plaats je bestelling vooraf om eventuele spoedkosten of het gevaar dat je artikelen niet op tijd worden afgedrukt te voorkomen.

Het verzorgen van je gepersonaliseerde t-shirts

Keer het overhemd bij het wassen altijd binnenstebuiten. Dit helpt het ontwerp op je shirt te behouden en zorgt er ook voor dat het goed wordt gewassen en schoongemaakt. Was de kleding niet in heet water. Het wordt normaal gesproken aanbevolen om al je shirts op koude programma's te wassen en alleen op warme programma's als dit absoluut noodzakelijk is. De zijden ontwerpen in katoenen overhemden hebben een plastic-achtige eigenschap waardoor ze bijzonder gevoelig zijn voor warm/heet water en onder deze omstandigheden zullen ze hoogstwaarschijnlijk splijten en afbladderen. Was de kleding op de zachte cyclus met een zacht maar effectief wasmiddel, wat minder slijtage van de afgedrukte afbeelding betekent. Een overhemd met minder slijtage gaat langer mee. Omdat hardere en sterkere reinigingsmiddelen overmatige slijtage kunnen veroorzaken, worden fijne wasmiddelen aanbevolen.